неділя, 14 квітня 2013 р.

Миловаріння як воно є

Миловаріння як воно є

Доброго дня! Шановні читачі, нехай сьогоднішній квітневий ранок принесе вам якнайбільше позитивних вражень. Ну що ж, ця стаття присвяченна миловарінню. Здавалося б, що при появі такого  величезного асортименту продукції для гігієни, потреба в домашньому виготовленню ароматного мила зникла, але людина - творча натура, тому що шукає будь-які шляхи для розкриття власної індивідуальності.
У такого хоббі є декілька основних переваг: по-перше, ви будете точно впевнені, що мило, а саме його складові, які  використовуєте, безпечні, по-друге, це розвиває, можете створювати неповторні речі, по-третє, вам не треба переживати, який подарунок купити - у вас буде чудова можливість виготовити його самостійно, враховуючи усі індивідуальні вподобання людини. 
Ще одним безумовним плюсом домашнього миловаріння є його склад. Якісне натуральне мило має містити в собі складники рослинного походження. Мило, виготовлене своїми руками в домашніх умовах, не сушить шкіру, після нього не обов’язково використовувати крем до тіла, не викликає алергії, ніжно очищає, насичує шкіру корисними та поживними речовинами.
Спеціально для Вас було знайдено майстер-клас на ютюб, щоб продемонструвати цей цікавий процес.
Насолоджуйтесь! http://www.youtube.com/watch?v=q5hMn4GCBok





Немає коментарів:

Дописати коментар